Taxi vervoer op maat

Zakelijk personenvervoer – Avantax legt zich toe op personenvervoer voor de zakelijke markt tegen een zeer voordelig tarief. Aan de professionaliteit van de chauffeurs en de kwaliteit van het materieel worden hoge eisen gesteld. Dit stelt Avantax in staat om hoogwaardige diensten te verlenen. Voor iedere onderneming biedt Avantax een passende oplossing op maat.

Airportservice – Avantax rijdt naar alle luchthavens in Europa. Opvang in de aankomsthal of begeleiding bij vertrek is vanzelfsprekend. Dit is de specialiteit van Avantax waarbij u een scherpe prijs kunt verwachten.

Groepsvervoer – Ook voor groepen biedt Avantax de ideale oplossing. U kunt bij ons terecht voor kleine groepen t/m 20 personen. Ook voor grotere groepen (>20 personen) bent u bij ons aan het juiste adres.

Particulier personenvervoer – Ook voor particuliere klanten biedt Avantax iedere gewenste vorm van personenvervoer. Zowel voor korte als lange afstanden houden wij ons graag aanbevolen.

Directievervoer – U wilt uw reistijd gebruiken om te werken of om te ontspannen zodat u vrij van stress op uw afspraak arriveert? Misschien wilt u aan het eind van uw drukke dag niet vermoeid zelf achter het stuur plaats nemen met alle gevaren die daar aan verbonden zijn? Wat uw reden ook is, u kunt uw wensen en voorkeuren kenbaar maken en wij verzorgen alles. Al onze directiechauffeurs zijn volledig gecertificeerd, ervaren en worden voortdurend bijgeschoold.

Duitse degelijkheid – Het wagenpark bestaat voornamelijk uit Duitse zakenwagens van het merk Audi A6 en Mercedes Benz. Deze wagens zijn exclusief en van zeer degelijke kwaliteit. Bovendien bieden de wagens comfort en werkgemak. De wagens zijn schoon, zuinig en tiptop in orde, want uw veiligheid en welbehagen staan natuurlijk voorop.